Упкэлэмэ

Бердэ юкка мина упкэлэмэ,
Гомергэдэ эйтмэм авыр суз,
Ялгыз калган,яралы аккош мин,
Яралама тагын, зинхар туз...

Елмаясын мина таба карап,
Кузлэренне кысып карыйсын,
Шаярыпмы, эллэ сон чынлапмы?
Мине никтер шулай сыныйсын.

Йорэгемне телмэ,рэнжетмэ син.
Елмаеп кара гел, кузлэргэ,
Газаплама мине, упкэлэмэ,
Карамачы хичбер сузлэргэ...

Бердэ юкка, кителмэсен кунел,
Хичтэ эйтмэм сина авыр суз,
Пар аккошым бул син, янэшэмдэ,
Ярат, назла, булма сабырсыз...


Рецензии