Скинути б з серця рокIв вIсIмнадцять

Т.М - привітання з Новим Роком


Скинути б з серця  років вісімнадцять,
Келих шампанського і на літак,
 У Миколаїв, хай мрії здійсняться,
Ті що бажає гарячий юнак.

Душу розкрити під небом зимовим,
Та у обіймах втопитись палких,
Серце зігріти бажанням любові ,
І поцілунків  шалено дзвінких.

Скинути б з серця роки пережиті,
 Келих шампанського манить в літак,
Щоб в знову щастям й коханням сповити,
Серце коханої хоч би в словах..


Рецензии