На Новий рIк у СтанIслав

Привітаня  Адель Станіславській


На Новий рік у Станіслав,

Рушайте сміло, без оглядки,

 Скуштуєте  предивних страв,

 Почуєте нові колядки

 

Вином медовим та п’янким

Вас почастує господиня

І своїм голосом дзвінким

Прикрасить новорічну днину.

 

 А зорі із її очей,

Теплом небесним обігріють,

Жаль ,  був би зАраз  я нічий,

Летів би в Станіслав ,до мрії.


Рецензии