З Навагоддзем!

З Новым Годам Вас, Сябры!
Будзе Шчасце ў жыцці,
Будуць думкі ў Вас сьвятлы
Ды Любові пачуцці.


Поспехаў у Новым Годзе і надалей!)
Няхай самыя светлыя Мары Здзяйсняюцца! Любіце адзін аднаго, будзьце Шчаслівыя! Здароўя Вам і Вашым сваякам!)


Рецензии