Розтане сн г

Розтане сніг…
Позлизує весна
Його з землі порепаного тіла.
І зазвучить мелодія пісна,
Мов селами відлуння пролетіло…

Той, ще глухий
(примара а не звук)
Його не видно, майже і не чути…
Але в грудях лоскоче, мов павук
Зимі давно плете підступні пута.

Як тая муха,
Попаде зима
В весни обійми теплі і яскраві.
Останній сніг, так просто…задарма
Струмочком заховається у трави.

І буде пісня скрипкою дзвеніть
Квітучим справжнім березневим дивом…
Не поспішай…
Зажмурся, хоч на мить,
Відчуй себе по-справжньому щасливим...

                31.12.2012р.


Рецензии