Де знайти тебе. щастя

Я не знаю де щастя шукати
І нікого про те не питаю.
Лиш з віконечка тихоі хати
Я що вечір тепер виглядаю...

Мої мрії як хмари на небі,
Линуть з вітром далеко-далеко.
Кажуть щастя шукати не треба,
А без щастя прожити не легко.

Щастя начебто птиця літае,
Там на небі, немае  дороги.
А тому, ти ніколи не знаеш
Коли сяде воно у порога..


Рецензии