подаруй мэни

білі хмари як сніг
синім небом мандрують
й візерунки на них
вітри ніжно малюють
    приспів
намалюй намалюй
вітер квітку небесну
подаруй подаруй
подаруй мені весну

де тополі стрункі
повінчалися з небом
там де верби гнучкі
зустрічаю я тебе
   приспів
як прийду як прийду
я мій милий до тебе
подаруй подаруй
подаруй мені небо

місяць в небі з'явивсь
і зоря засвітилась
ми за руки взялись
в очі ніжно дивились
   приспів
освітив освітив
місяць край неозорий
подаруй подаруй
подаруй мені зорі

тихі й ніжні слова
мій коханий шепоче
моє серце співа
від чарівної ночі
   приспів
і завжди і завжди
із тобою я буду
поцілуй поцілуй
поцілуй мене любий            


Рецензии