Закохан сть

Спонтанність послідувала за необережним доторком,відчуття підсилились до неземних розмірів і я вже незміг нічого з собою зробити,мені було приемно віддаватись цій емоції.Потім погляди,обережні поцілунки,міцні обійми,від чого й тіло й розум й душа ликували,раділи життю,радіти й до безкінечності бути вдячнім цій людині яка була поруч.При її появі світло ставало яскравішим,серце відкликалось на будь який її рух,погляд й особливо слова.Я невірив тому,що відбувалось,але це справді було так,гадаю я самий щасливий на землі,такі думки лунали у мене в голові і я вже вірив,я летів у невідомість щоб відчути це безкордонне й всеосяжне відчуття кохання,яке до цього часу ,і я це зрозумів,було геть невідомим.Але в одну мить я все зрозумів,наче спляча ділянка мозгу запрацювала у мені.
Три дні пройшли за секунду,мені було дуже сумно,хотілось закрити очі,щоб розплющивши їх зрозуміти,що ще купа часу,але це було не так.
Ось цей поцілунок перед відїздом,ось ці обійми,ось цей дотик її ніжних пальців на моїх...
Мотор завівся й я знову покидав найдорожче для мене,але цього разу я знав,що вернусь.я обовязково ще повернусь за тобою.Я ЛЮБЛЮ ТЕБЕ як нікого і ніколи.
Лише спогади й запах парфюмів був при мені,лише Ти у мому серці-назавжди.....


Рецензии