Хустина

                Я шовкову  цю хустину
                На полицю, аж закину.
         
                Ти мені  подарував,
                А сам  іншу покохав.

                Та дівчина краще мене,
                Та то жито ще зелене.   

                Ой! Не гни ти вітре жито,
                Краще його розлюбити.

                Сумувати я не буду
                Наче сон дурний забуду.

                А шовкову цю хустину
                Я накину на калину!

                Чому, кожен запитае
                І про зраду твою взнае.

                Хрест дороги  на калині,
                З вітром шепчеться   хустина.


Рецензии