Т льки ти б льше н хто

Чи тяжко очі відкрити тобі?
Чи хочеш ти вірити лише в сни?
Навіщо задарма втрачати цей час?
Якщо все потрібне знаходиться в нас.
 
Чи тяжко почути - відчути все це,
якщо лише в сердці знаходиш оце.
 
Ти вірив у щось
і да,ти так жив.
Та взнав щось нове й напевно рішив,
що зовсім не те колись ти учив.
І відповідь занаю напевно знайдеш
Лише не губись і все зрозуміеш.


Рецензии