Кой си

Душата ми
разголена,
опарена,
дочува стъпки,
шепот приглушен...

Кой си - носиш ли ми ласка?

В сияйност стаята
въздиша,
стене
самотен стол,
с разлято питие
за двама
започвам монолог.

Кой си -живея без слънце -
носиш ли ми ласка?


Рецензии