На ус мотай, Тыле, дэ шо в КенТавРак рвэтьць

Итак, у нас тут гондэ
Но час. И вжэ всё рвэтьць!
А дэ ж ты в жыда молний
УшЕшь  ф штаны ля дед. Ты Ш туфт хинау долшэн:
Склонытысь пырыт пэрть!

Пошыв бручат соколык.
Хы, хай шыринк бы ф детк!
Шэ й нытку гэтку зробым, шо мыш чы вш, ой, вгрызэ.

Да й вот, духвай тут гондэ
Зайихаты уфчес
Шэ ж до Козы якойСИК:
В Ивановы жывэ Ж та Жеб К. Ну, Кобзарей Змие зь.

Так! Ну, а шо Трушко дэ
Нам скажэ зарэ вжэ-с?
Да, хэ, русизмав стоКИ ЗЬ, сцё не, ты не поет!
«Ноч пацалункав», што ли,
Тут вжо бы уф Базэй?

Да, вот, з Алесьм НаварРыч
И думаем тут, дэ
Всадыты памыдорый
Да помыз кавунэй.

Дивчата сняцьця Боньди зь.
Вот всё воно й по й шфе фш.
ВидТаяф Дид Морозко
Тут трошычкы в СыБэ й… А гланды й насморк шо вжэ?
Ну, спаф зэ уф жаре!

Трыщеть ажно обои!
Гы! А с пудваль ны й дмэ й? И каль гокна ф тепле фсе головешьк?
Ну, шоб жэ гэ всэ цэ.
А нервный кашель е?
А слизихСтах ек, в звер, в Стрыльце?

Так шо ны вси хворобы
З Ыпохы ВойДойЛей покажуть вам Вогнэй!
Ну, й вот: вам масцер-клась КозьЛехт.


Рецензии