Тут посецила нас Бежок Татьяна

И кажэ, здравствуй, друг мой окаянный!
А то я а ны как а ны зобачу,
Шо ты ужэ пыв чаю... даш офт Бальмонт.

Но гэто шо! Тут матом крыють ВасьКУ СЬ.
Ну, Алка Мирка нам миро пот сраКУ П.
Бо ек назваты тэе, шо воняе.
Шо, липш, ек зад ниц?

Корочый, шо купыв е, тэ й продай мне ш.


Рецензии