Горнятко

бо це не моє горнятко
не мій сосуд
в якому мешкає моя душа
не мій колір червоний
із візерунками діаграм
і тримати легковажно
за ручку
                мене не вийде
бо нема її 
                краще обійняти
руками,
            пальцями твоїми гарними
в морозну зиму життя
зігріваючи одне одного

обережно... не обпечись


Рецензии
гарна алегорія

Иннокентий Флик   31.10.2013 20:24     Заявить о нарушении