Cesur disi Kurt, gururlu disi Kurt,

Cesur disi Kurt, gururlu disi Kurt,
Yeryuzunde kendine yer bulamiyor.
Cesur disi Kurt, gururlu disi Kurt,
Sadece sana uysal olmak istiyor.

Aglayarak sessizce inleyen, gozyaslarini sakliyor,
Elini kaldiran acimasiz kurnaz aticiyi hatirliyor...
Aglayarak sessizce inleyen, gozyaslarini sakliyor,
Uc gun herhangi bir yemek yememis, dolasiyor...


25.12.2012


Рецензии