Мы тута шо-то хочым

Ну, кабы если есть.
А то чего-то морда вже й худнэ прам на гочех, хе!

И, да, кабы если шося
Впало ципа в коршэнь,
То, О, мы тута гондэ вжэ б влад впаражэм!

Твикс! ТфиКС! Бачыш, Горда?
О, Наполеон щэ й здесь!
Вин прынис вам свободху? Чы а ны пэрдь?

Да дэ ты! Шо ты мни гондэ!
Я буду щэ й печ вам хлеб?
От пак лынывый народ став. А ныц шоб собе вш!

ПрыйиХалы з ВотКинСКА Коны.
А шэ Ж Жабэй там скэк!
Ну,  й кажуть: жуть ек добрэ вж,
Колы а ны хлеп.

Панк рока танцуе гондэ:
От пак да на вас шоб псэй! Ведзь щэ но во тута гонь дзе
Магазин в жидкэй!

ПомОчникЭй стикы вжо бы.
Шоб вмняты, х, с сто калачэй.
А ты спычы Кобры на води но мучкэй. О! Шо вы! П, шас наивн нет.
Галетый дэ ты возьмэш вш.

Да й шо цэ такэ Хэ?
Шо, улыбк до й гушэй в Байзэй?
Ну, бо ш дурнэ.

Эх, Шаганэ-Шаханэ!
Ныц шоб в чайхане.
Да на Коледы Ш гашподзь памошет: рэдьКУ СЬ зотрэм?

Ну, нэндзы завшы Ж в хливе:
А нашо
Шо правеТр.

Да й дух пойСвийЖеВ Б.
Ну, ек во в Брыле Ж.
Выйшов во на свежый востух та й стухшыф ш капукСткэй.
А то надто голодНый.
Аж ный хоть вэсь дэнь.

Наш Шанкар Прэмию Года шэ получей!
РуКина
Кина гонэ:
Эй! Там! ЕтФех!


Рецензии