Мы тута зарэ сохнэм

Хы, замочылы ш мы
Шэ но во кухоль свободы от панэй фсех махСцей вш.

Дрын! Дррынн!- йидэ Кобра Ж,
Бач, во, да на плоте, х.
И сразу й, сходу й с холоду да в пасьць млынцэй п. 
Паплач - дам щэ й щэй!

Бип-бип! Биб з горохХом  ты щэ мни намышеВ Б!
Я дам тоби щэ, мо, соды
ЗамехСтох дрогЩей?

Во так пичом хлепц
Панам на Колед.
А ны з огнэм жыдэй а ны дэ вш ны знайдь в райсполке п.

Да. И впав Кепк ф отчей фш:
Ай! ий чай вжэ ны й с чем?!
Да, падай но в падыщен на Сухом Боре. Да навыть там щэ е
Соль да водер!

О такэ
Щесце мое: в шляпы Ж дело ф панэй.
Щось да зарэ й вжмэм.


Рецензии