З ншого св ту

У натовпі ти не такий як всі
бо буть таким ти геть невзмозі
проходять тиждні-місяці,
а ти стоіш ще на морозі.
Лунають поклики сумління
і ти прямуеш в довгу путь,
але звернути можна на дорозі
і геть усе забуть.


Рецензии