От Дианы прамо мамы вам калач

Мы тут гондэ пудшвырнулысь
До якэйися бабули.
И однэ оно зробылы пэршый раз.

А на свиты есця будто
Навыть некыйи дедуси ж,
Шо ого ек можуть вытнуты даж жаб.

А калицтва ты ны хочыш
Гонды во пак трохы больш шэ й?
Ну, то выйды но хоть с хаты во Брыля Х.

На окни найидкый, шо вы,
Хватыть шэ даш на повроку.
Да! Но хлиба дэ ж ты купыш тут во в нас.

На высни забылы вовкы
Тута во жэ и авцов с пять.
Ведь, ха-ха, мы ны в сугробах-курганах.

Мэтыр римно, аж по окна,
Чы ек там, в гокни й столовка:
Ну, пожалуста, пшэпрошам в госты к Вась!

Так вот мы бубнив под нос сам,
Покы баба Вера гондэ
Ны судосыла з выдром порожным аж:
Да якого хрена ходыш одномаш
Ты ля мни тут во за хлибцём? Иш, ты ж бач! Я тоби от подоила барана.   

Зажурывся Вася-чобот:
Шо ж, млынци прыдэцьця зном, блин, зашфарганыты
Ек быттом бы ж маца.

Алы, гэ, у нас сиодня Коляда якась бы ш польска.
Так шо мчать машыны! Хоть ты наблюдай…
Дэ з йих хто пак прывызэ тоби дерма й.

Да, ну, во, во так!
Ек и Каж мни Спарт.
А ны фсё жэ тормознув я лыхача й: ну-ка в Бродницу да в город за кобвас!
Вот поппутчык и аж здрыг: да шо за пранц?!

Ну, й набралы ж мы пак жыта. Аж мышка вш.
Да й кансервый
Вэльмы нежный.
Шо ты! Счас!

За пяньдзёсент макароный – высшый клас.
Ну, да й во: йимо соби но, в ноздры пхайм. ПырымэрЗлую капусту, шэ й з морКвав.
Ну, бо дэ ж ты всэ поспийиш тут в Рылакс.

Хто ж вам дасць хоть на Коледы гавтолавк.

От такы тут коло ЮхНюхВич пахан:
Ну, завиз туды й сюды й щэ раз до хат. Ф сциЛе канТри блюз да й госпул натэ вам.


Рецензии