Нишо с шинка ш,

Чы ек даты всим кашы, шоб було щасно

Мы тут став старшый у два раз матры й на тоби вш масла, В!
Шо такэ надя пак зробыць ф хаты, шоп а ныц вдраты ш…
Ну, я, во, зарэ взев соби згамав пять кусков сала ж.
И а ныц, ха-хха, шо я сам слабкый до усих жабак.

Шницэ\лёв дайтэ ж щэ ля мни, падлы. Гэй! Ой, там, ф Падыщ!..
И а ныц падав ш
Гэтой во Павуль
Дэ Ламар Тамар.

Гиш, мни ишпанка тут вона, Таня, гонды во прама й!
А я нныц Ганны ны й два НЫ дашый а ны встав в шашни вш.
МудровСць всих старшэй схыба, га, ВасьЯв? Ек ты счыТаеш?
Не. Я так гамав гонды во валий да ищэ й янкый.

рЯна маг старшый гондэ во встамшыс закрутыв пасмы.
И пошов падаль чуты ж, ну, туткы й за вырсту, мусыть.

ВикОнТэс Тэсла був чомусь дэся зары во в дэсять.
В день рошдень Денин вин влупыв жмэню но якыхсь зэрний.
Да, и Мизэрный зары во жэвжык: росхрабрывсь, нэмуч.

Да, забыв гоздий хвайно, бач, в мостик, дэ а ныц здохло.
Бо порог просто ш
Вбыты влад гондэ
Ф Козака Колькы щ. 

А протоп добрэ,
Шоп пыкло й вгору, шавкапрат цвёлый!

От тоби й шафка я Тоби, Спарт мий, быз а ныц старшых.
Цилый дэнь спав жэ
Я соби, Браце.
И а ну дай що вш.

Ведь чытав Аню.
Да ишэ й Анта Быз очкэй справа.

Бо колы зарэ шэ лягать спаты, ек жара страшна.
протопыВ Хара
Харэ Кришн хвайна зь.
Шоб ны вдув лабор.  


Рецензии