Так без тебе на серцi печаль

Так без тебе на серці печаль

Так без тебе на серці печаль,
Знову чую голос твій тихий,
Ти змінилась квітка моя,
Линеш в небо холодне, блакитне,
Але я іще на землі,
Бачу крила ніжні і білі,
Я прийду, коли сплинуть роки,
Коли рана загоїться в серці.
Мені тяжко так на душі,
Відпусти Боже у небо,
Де я буду щасливий у сні,
У блакитному, ясному небі.


Рецензии
Проникает глубоко и остаётся на долго.

Ядвижина Екатерина   30.04.2013 17:11     Заявить о нарушении
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.