Господи, прости гр ха мого земного

Господи,прости гріха мого земног,
Скільки кари зазнаю я далі
Я знаю,що страждаю від розуму дурного
Як із цими думками жити надалі?

Чи чекаєшь ти моїх конфессій,
Чи може кривавої жертви у ім'я твоє,
Чи може яких цікавих процессій,
Чи чекаєшь ти коли моє тіло згниє?

Досить мовчати!Досить терпіти!
Зірвіть з голови німби гнилі!
Хто ви такі,що би людство судити?!
Не обирали ми вас у святі!


Рецензии