Итак, я толмач тут зарэ ля пранц,

Шо й влад поСБырайсь
Фша кала Тамар К.

Ах, иш ты, во, бач,
Ныц хат,
Ныц двура й! А вин йидэ в рай ол райт!

Ну-да. Ек нуда, я шо, дэ, куда вш...
Фсэ СМИтьте Жь но важьк
Кал Пуцина нат.

А мы тута ф срачь
СпакХойна с Махойнь. А шо. Бульдог вырыя нор М?*

Ну, й во й:
На й Сакха й - Ты шо этта Там фш... -
ФшыВайЮх МУСга й
Ля-к гарных Кась-Янь.

СакРайкМентАйль
НастУпайт вриМина Ж: фсё фзе фклюкЧино Ж.
Ля чиноф.

А мы от ничё.
Сплёвм.
В ров. Бульдозир же смог фскоПахци шацёр, шо снех намёль.
 


Рецензии