Пиар, виш ли, в нахГлохСць

: во ткани ляк Тани й!..ий Вась сцы Ж

И вот мы патРогаЛи з Нинка за й спинка:
ПатРОН-то загнАн в СаБлю з сиЛьна вш!
Пичот ли вам печь-та в пичонКу сь ци нет шэ й? Так мы бы й РоГАЙлик тут здесь щэнь.

Пичэта в пачоте бо гондэ вш.
И горнэ, и горнэ МахХорКУ Зь КузьНечыКам добжэй.

А Лиска, бач, ЛизКУ Ш в вализКУ П!

Да, хэ!
Да щэ Ж нич, Вав!

Щэ рано в роно То броСаты!
Сатин но Ж вав падлый ля й ЯнНус Х. А шэрСць сцыть хай на фиг?
Так Сашма Ш дасьць пакХохСць!

Ны й тканий
Ва, х, сракХый, ны й пальтый, шоп задниц запхаты до лямпый.


Рецензии