Я к вам пришол а во СИКчайс

А КОМ мичТали в МичЧыхайл.
И, ни а чом а ни спытамш,
ЗасуНил пальцы Ж в срам П.
Я Ш азиАт вш.

Пока нозДра шэ в драйви пак,
А не замерЗла пра ат зла й,
Шо й я ны й выйТойпыф с пашан
Ны й грубКУ ЗЬ Кузьница й. Да й шэ й з дрова наверняка
Сушонымы, во бач.

Ломачч шэ хватыть в нас
До февраля.

А там до кирпиЧа й тарФавн.
Уюхт
Однуть
Сётут

Нысуть
Пуд нус
Гануч.

Зовуть, ну, в Груз Ию Х.


Рецензии