А ты никуда ни дивался,

Француз Мий, Дид ПлаКся.
А Я а ны прамо й сначала ИХрайУх ув Вали Ш. –
Да Ты миня валиш!
Да пад адияла вш. –
Хана Диду Падлы й… –
Од Хана вж? –
Однако занадто
Ты скЛахДно й… –

Фаддей я, коханый но Ж ГайЛя Ж.
А Ханса то Баба быс СайКИ ЦЬ

Оцэ ДиаЛогии с МарСА Й:

Фала фсим, хто дав Ж нам 100 бал лав й


Рецензии