Ти ж зна ш

Знаєш, це щось чудове,
чудове відчуття бути комусь потрібним,
таким щирим і відданим...
Не бути залежним від думки, але залежним від думок...
своїх..тих, якими переповнювалось тіло кожної хвилини,
коли ти відчував її,
ту, яка заповняювала проміжок в серці...
Але не проміжок в житті.
Вона і так була життям.
Тим світлим клубком любові і натхнення,
яке давало віру в себе.
Ти ж знаєш.. - це щось чудове...


Рецензии