А тут у нас вжэ-с пырыстройичка Ж!

Ныма Ж чого вам пубЛикХовВывВавць.
Да шэ й с Кабынэта дырэхТарХав.
Да не! ТЫ ДАБАвв! О так.

И мы Ш будым заркы пичататы
Оно твою мать по-москальску даб.
\Бо Ж Е Ж О такы Жанры навытьКы й, ек Кый да с Киян Х.

Бо нашо культура нам лаборська.
Якы то ятвяг?
А шо воны нам
Ны Ж Блина вж.

О так Бяша завшай в наябр.
Навищо нам Яндэкс нармальн.
Нычыстая сыла ныхай
И дальш
Сэрэ в пасць
Всэй псарнь.

Така синноГоха в Исраль.


Рецензии