С О Н

      Полем, полем іду навмання
      Коле коле мені ноги стерня.

      Все шукаю шукаю дорогу,
      Ту що в світ повела  від порога.
   
      У вісні  все шукаю шукаю,
      Не знахожу, а тільки плутаю.

      Коли знайду, то теж не зрадію,
      На поріг свій не маю надію.

      По стерні босоніж на край поля,
      Ти куди завела мене доля?

      Раптом бачу на  зустріч мені,
      Йде матуся моя у вісні...

     -Чому доню ти йдеш босоніж,
      По стерні цій,   що гостра як ніж?

    -Я розгублено їй усміхнулась,
     Відповісти не встигла-проснулась.


Рецензии