Я сама

Я сама, бо я сама винна.
Люди приходять і йдуть,
А вічність неспинна.
Люди приходять і йдуть,
Залишаючи слід у серці
Або його взагалі вкрадуть,
А ти шукаєш.
Я сама, бо я сама винна.
Ти знаєш про любов?
Це насолода хвилинна.
Для когось пролита кров,
А для когось вічність,
Для мене її нема.
У цьому і вся логічність.
Логічність яка неспинна.
Ти досі тут? шукай.
Я сама, бо я сама винна

(с) 22.12.12


Рецензии