Я мацаю в ямi тiло гниле

Скрізь щелепи мертвих,
Де шкіра і пил,
Я свіже чоло підіймаю на світ,
Звивається купа у тілі слабкім.

О скільки тягнути розбиті коліна!
Де світла не видно жахіття і крик,
Я мацаю в ямі тіло гниле,
Але відчуваю, що світ оживе.

Крізь тіло дитини, крізь муку і сміх,
Де осторонь бачать надію і гріх,
Бажають прозріння кожні сліпі,
У ямі по трупам так важко іти.


Рецензии