Знайди

______________________Серед тисяч і тисяч сліпих облич,
                Із безодні чужих думок...
                В.Возняк


Знайди мої –
серед тисяч чужих долонь.
Знайди мої –
серед тисяч палких зіниць.
Без тебе рай –
неодмінно – завжди –
полон.
Остання крапля –
в останній з моїх криниць.

Знайди мої –
серед тисяч чужих думок.
Знайди мої –
серед сповідних сновидінь.
Скляний годинник,
що звужував час, -
замовк.
В останніх крихтах піску
пролуна - «Амінь».

Знайди мої –
серед тисяч чужих зірок.
Впізнай мої 
передбачення в небутті.
Відчуй мою
неминучість за мить,
за крок...
й останню крапку
в невисланому листі.


Рецензии