Трудись краще

Господь знає, кому дати –
Це потрібно серцю вняти.
Ти чогось не маєш? Чому? - 
Щось не так в твоєму домі.
Серце зиче лише грошей? –
Це бажання нехороше.
Його ідол – лиш багатство.
Ой, яке лихе це рабство!
Відпусти його від себе.
Очі поверни до неба.
Відкрий Богу свою душу,
Гріх в собі нести не змушуй!
Трудись краще, будеш мати,
Що й руками не об’яти!
09.11.2008


Рецензии