що тебе примушу всм хатись?

що тебе примушує всміхатись?
як вдається маскувати біль?
як так довго можеш не здаватись,
хоч по ранах розсипають сіль?
як ти терпиш наглу, дику гордість?
що сплела гніздо в людській душі?
як тебе не дусить та приторність?
і постійні старти й фініші?
що тебе примушує всміхатись?
звідки така жага до життя?
спотикатись,падать, підніматись?
виходи шукать з невороття?
в чім вбачаєш іскорки надії
серед ночі та помурих днів?
як ж ті душ мерзенні лиходії,
не знаходять у твій двір ходів?


Рецензии