Сонет 88. В. Шекспiр

Якщо принизиш  мене  перед  натовпом
І  посмієшся над усім, що  в  мене  є,
Це - зрада. Але я стану адвокатом,
Пробачу все і виправдаю зло твоє.

Недоліки і в мене є,я виставлю їх на суді.
Хай посміються  над  моїми, може забудуть про твої. 
Мене ти втратиш і мою довіру,               
Суд винесе мені вердикт,а тобі повіре.
Моя ганьба врятує знов твоє ім я,
Хай думають, що переможець -ти, насправді-я
Бо в жертву я себе віддав заради любові,
Тому що вірив я завжди,що ти її достойна

Заради твої правоти візьму собі твої гріхи і відбілю тебе я знов.
Не бійся так любити й ти, бо це є справжняя любов.


Рецензии
Красиво и талантливо! Браво! Люблю когда ты читаешь в живую!

Елена Гуременко-Еленчина   24.11.2016 08:02     Заявить о нарушении