На склоне лет совсем другой сюжет...

   Роль моя роль в театрі життя
   Гадай, не гадай- не знаєш майбуття
   Та в тім є закон, життєвий канон
   Не завше як є буде-відійде все як сон..

********************************

Коли ж будемо ми  старенькі
І буде нам багато літ
Правнуки будуть в нас гарненькі
Їх доглядати буде дід

Вони будуть його навчати
Нової мови в тій землі
Щоб міг він з ними розмовляти
І став своїм в чужім краї

Ну а бабуся повсякденно
У клопотах своїх буде
Бо ж робить все вона майстерно
Й нове завзяття її жде

Й кухонні справи не для неї
Тяжкий цей труд дідусів став
Чарівну паличку від феї
Напевно сам Господь їй дав

Один лиш помах вліво, вправо
І дід виконує все вмить
І завжди в відповідь ласкаво
Все подає і не бурчить

О дай же Боже всього світу
Усім жінкам цю благодать
Ми заслужили всі довіку
І роль в сім'ї пора мінять

Як же прекрасно жити в світі
Де можна мріяти завжди
Вічним буттям щоб стали миті
В яких завжди щасливі ми!

      *****

О милі наші половинки
Ви пам'ятайте це всяк-час
Вашого щастя ми світлинки
Тримайтесь міцно ви за нас!


Рецензии
Счастья Вашему дому!!!

Любовь Белоусова   04.02.2013 10:16     Заявить о нарушении
Спасибо вам!!! И вам, взаимно, желаю тоже всего самого светлого и прекрасного!!!
С уважением Валентина

Валентина Горбатая   04.02.2013 10:49   Заявить о нарушении
Благодарю!!!

Любовь Белоусова   04.02.2013 10:55   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.