Про рибалку

Деякі чоловіки люблять "ловити" жінок.
Але ж бувають такі "акули", що і рибалку з'їдять, і човна зжеруть...
:-)

…Ти торкнувся її
 і вона випускає отруту –
аромати жаги,
 феромони незрошених трав.
І за нею ти йдеш,
 у кайдани розпусти закутий,
і вважаєш себе
 переможцем хижацьких забав.

Не рибак ти – тріска,
 що гачок у губу увігнала.
Чи, точніше, гарпун
 у коханні отримала в зад?
Як раніше тобі
 на дружину ще сил вистачало,
то пігулки тепер
 заряджаєш у свій «спермомат».

У театрі життя
 ти волів би зіграти Отелло,
а дісталяся роль –
 недолугий смішний дон Жуан.
Хоч пішов на «таран»,
 наче льотчик відважний Гастелло,
не жар-птицю підбив –
 травіату звалив на диван!

У карманах твоїх
 будуть жити не гроші, а вітер.
Дівка хитро збере
 всі купюри, немов пилосос!
І не травень, а грудень
 змінить вам у відносинах квітень –
підеш ти на шашлик,
 і не встигнеш пронявкати SOS!..

20.12.12


Рецензии