Зима

На дворі вітер завиває,
В вікно вривається зима…
Вона змітає мої мрії в прірву.
Гіршого нема.

Але в душі  моїй так тепло,
Що розквітає вже весна.
І погляд палкий, полум”яний
Моє серденько зігріва.

Він не дає мені загинуть,
Підтримує в жахливу мить,
А я не знаю що зі мною.
Чого це голос так бринить?

Можливо, це моя надія
З глибин свій голос подає.
Але так тихо й нерішуче.
Чи виживе вона, чи вмре?

Та ні, це просто неможливо,
Надію назавжди згубить.
Це значить світ весь зненавидіть
І серце в щіпочки розбить.



Настич Оксана                зима 1989р.


Рецензии