Я втомилась шукати

Здається руку простягни,
І ти відчуєш на долоні
Лоскотний дотик глибини,
Як серце сильно б”є у скронях!

Шукаю глибину не там,
Вона з”являється й щезає…
Кому потрібна я, той сам
Мене на світі розшукає.


Настич Оксана                травень 1990р.


Рецензии