Погляд

Ти вже на грані,а вже ні.
Ти вже у розсуді сумління.
Сховатись хочеш в почутті,та давить старе покоління.
Довести хочеш,щось сказати,
але виходить все нето.
Ніхто не хоче щось там знати,про те,що там колись було.
Ось тут з'явилось роздоріжя.
Ліворуч світло мерехтить,
По центру проростае збіжя,
а справа чути хтось кричить.
Ти робиш крок-стоїш у моря.
Ідеш назад і бачиш з неба,куди водили тебе в снах,там де свідомість заблукає,а підсвідомість не знайде-це там,знання тебе чекае,воно туди і заведе..


Рецензии