На пороз в роздвоення

Життя. Невже?
Це справді так.
Та я хіба живу?
Лише у снах.
Сховатись можу за
книжками,кидатись мріями-
думками, у протирічах
незбагненних,шукаю вихід у
буденність.
Чуття,емоції,бажання,невзаемності
й кохання.
Я нетакий як був раніше і наче
двое нас в мені.
Я на краю важливих рішень
втрачаю сутність у собі...


Рецензии