Слiпого не вважай слiпим...

* * *

Сліпого не вважай сліпим.
Більш зрячим він бува від тебе.
Подобу з нього ти свою зліпи,
якщо у тому є потреба.

Ти зупинити зло зумів,
о це безглуздя пристрасті старезне,
а те, чого не зрозумів,
в посмертній масці вже не щезне.


Рецензии