Я ненавмисно, не питай мене чому...

Я ненавмисно, не питай мене чому,
Не вiдповiм тобi, бо й сам того не знаю...
Лише на мить я залишу тебе саму,
Ти не сумуй, тебе одну кохаю...

Веселку ніжно я тримаю у руці,
Я зараз там, де думам заздрять квіти,
Немає там ні фарб, ні олівців,
Як янголи навкруг літають діти.

Сім кольорів на небі до ладу,
Зірок між ночі тмяній сяє безкінченно,
Якщо одна, чи дві на землю і впадуть,
Я буду вдячним і до болі вчемним.

Я ненавмисно, не питай мене чому,
Не вiдповiм тобi, бо й сам того не знаю...
Лише на мить я залишу тебе саму,
Ти не сумуй, тебе одну кохаю...
18.12.2012 00:44


Рецензии