Мiсто без городян -денацiоналiзацiйнiй програмi

Хто ми? Куди йдемо? І як до цього докотились?

Напівзабутеє містечко...
Бої, репресії, війна.
Широким серпом смерть взяла
Чи не усіх, хто жив тутечки.

То там, порожньо у будиночках, то тут.
Чи повмирали, чи то розстріляні були.
Натомість дуже швидко привезли
Нових людей  з усіх усюд.

І знов розпочалась будівля міста -
Нового, з поліетнічним візерунком.
Таким був цей державний подарунок -
Національним цінностям немає більше місця,

Усім отим співучим "-ан"...
Так, мешканці, звичайно, є,
І місто, начебто, живе,
Але нема тепер тут городян.


Інспіровано театральним експериментом "Місто на Ч"


Рецензии