В твоeму серцi

* * *

В твоєму серці хвацький привид
скарби сміливі заховав,
тому відшукуй гідний привід,
аби конфлікт не існував.

Ти заснував таємні ложі,
такі стосунки зіпсував,
що іноді здається, може,
той привид і не існував.


Рецензии