***

Горіли люди.
І човни палали в темряві.
І стріли
Червоним золотом летіли
Зі стін моїх
Вниз, до пітьми.

Стрімка холодна течія
Блакитне полум"я гасила.
Тримай мене - самій несила!
Відчуй, я майже не твоя.


Рецензии