Стривай...

* * * 

Стривай, у очі плюнь тому,
хто вигадав: «Не варто жити».
Не спокушайся на труну
й, коли ти змушений завити.

Тримайся за ту божу мить,
за ті нестатки і хвороби,
і навіть намір зупинить
прийдешній день лиши без спроби


Рецензии