Навчи мене

навчи мене жити в самотності
благаю тебе мій маестро
без зайвих думок та без дотиків
що терпнуть на вустах тілесністю

закрий мої вікна прорізані
в снопах лукавої юності
заклей пластиліном всі щілини
що віють людською бездумністю

покрий мене любий молитвою
прогнавши гріховную пиху
інакше зотлію як покидьок
не встигши для тебе родитись


Рецензии