заглянь всередину

мабуть, я справді егоїстка:
не вмію слухати того, що каже хтось,
не маю тих, хто справді надто близько,
аби пізнати, звідки в мене млость.

всі знають, спершу думаю про себе,
не чую інших голосів навкруг,
задовольняю виключно свої потреби
й багато значення вкладаю в слово "друг".

але, можливо, все це тільки зверху,
і глибше зазирнути має зміст.
бо сірі люди бачать лиш поверхню
і не питають, хто це все приніс.

бо, може, справді я хороша
і хочу коїти й нести добро.
в пріорітеті маю я не гроші
і не махаю пафосно пером.

ви станьте ближчими хоч трохи,
хоч на хвильку,
не бійтеся поранитись об взір.
потрібне слово не влетить вам у копійку,
ну а мене врятує від зневір.

4 - 12.12.2012


Рецензии