Дай мне крылья ЯС

Дай мені крила

*

Сніг волохатий.
На волосатих гілках
Поблиски льоду

Шиби у пір’ї.
Вікна готові летіть
Безвісти в небо

Хукну я тричі - й собі
Небо відкрию.
І полечу  в сніговій.
Дай тільки крила!








Дай мне крылья

*

снег мохнатый
На волосатых ветвьях
блеском льда

Стекла в перьях
Окна готовы лететь
свет за глаза в небо

Подую трижды - тоже
небо открою.
И полечу в заметель.
Дай только крылья!


Вдохновила Миято


Рецензии